Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Praha 15 - Bratislavská

18 000 Kč za měsíc

+ poplatky, kauce a provize RK

Kód nabídkyN60911
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha83 m2
Užitná plocha83 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží4
Počet podlaží7
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Pronájem luxusního prostorného bytu 3+kk+ lodžie, celkem byt 82,54, v atraktivní části Prahy 15 – Hostivař, ulice Bratislavská 1527/15. K bytu náleží jedno garážové stání v podzemních garážích domu a komora na chodbě domu 2,35 m2.

Slunný byt je o velikosti 82,54 včetně velké lodžie. Byt se nachází v 3 patře (čtvrté nadzemní podlaží) pěkného bytového domu, výtah je v domě.

Byt je částečně zařízený, skládá se z obývacího pokoje s kuchyní (moderní kuchyňská linka, horkovzdušná trouba se sklokeramickou deskou, myčka, lednice Liebherr, mrazák, mikrovlná trouba a digestoř), dvou ložnice s knihovnami a pracovními stoly, šatny s vestavěnými policemi, vstupní haly, koupelny (vana a umyvadlo, skřínka), WC (umyvadlo,) a již zmiňované komory na chodbě domu. Obývací pokoj a přilehlá ložnice mají výstup na lodžii. Podlaha bytu je dlažba a plovoucí podlahy

Teplou vodu a topení zajišťuje kotelna bytového komplexu, v bytě není zaveden plyn. Společná televizní anténa není v domě k dispozici, poskytovatelem internetu je O2 Telefonica datové zásuvky v bytě. V bytě telefon – vrátný.

V okolí výborná občanská vybavenost, Albert, 10 minut pěšky nákupní centrum Chodov, plavecký stadion, možnost procházek do Hostivařského lesoparku. Byt se nachází 2 minuty chůze od autobusové zastávky směr Skalka či Opatov.

Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Praha 15 - Bratislavská