Prodej bytu 1+kk (Prodáno)

Praha 6 - Raisova

3 489 000 Kč

Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK

Kód nabídkyN61073
Dispozice bytu1+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha27 m2
Užitná plocha27 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Prodej hezkého světlého bytu 1+kk, celkem 26,96 m2, ulice Raisova 409/8, Praha 6, na rozhraní Bubenče a Dejvic. K bytu náleží sklep 2,36 m2. Bubeneč patří mezi nejhezčí pražské čtvrtě pyšnící se okouzlující architekturou z přelomu 19. a 20. století, širokými, stromy lemovanými ulicemi, velkými náměstími a hojností zeleně.

Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu. Dům prošel rekonstrukcí, další rekonstrukce jsou v plánu a společenství má na ně naspořeno. V bytě jsou nové rozvody elektřiny (měď), plovoucí podlaha, byla rekonstruována koupelna a WC. V bytě je domovní telefon (vrátný) a internet od UPC.

Velikost bytu je 26,96 m2 + sklep 2,36 m2. Dispozice bytu tvoří: vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem 16,92 m2, velká koupelna (vana, umyvadlo) a samostatné WC.
Celkový měsíční náklad na byt při jedné bydlící osobě je ve výši 2.770,- Kč (elektřina, plyn, vodné, fond oprav, úklid v domě, odpad, atd.). Teplo v bytě zajišťuje plynové topení WAW a vodu ohřívá plynová karma.

Parkování před domem je bezproblémové díky parkovacím zónám pro rezidenty.

Bydlení v této lokalitě poskytuje vysoký komfort a dostupnost všech služeb, volnočasového využití. Vynikající dopravní dostupnost díky tramvajím, autobusům a blízkému metru stanice Dejvická. Široká infrastruktura obchodů, služeb, škol, školek, nákupní centrum Kaufland, Billa. Zdravotní ordinace a poliklinika Kulaťák také v docházkové vzdálenosti. Nedaleko plavecký bazén Petynka a největší pražský lesopark Stromovka.

Byt je možné financovat hypotékou, kterou Vám zajistíme za nejvýhodnějších podmínek, příp. pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Byt je volný ihned. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Praha 6 - Raisova