Prodej bytu 1+kk (Prodáno)

Praha 18 - Škrábkových

3 620 000 Kč
Kód nabídkyN61196
Dispozice bytu1+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha31 m2
Užitná plocha36 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží4
Počet podlaží8
VlastnictvíOsobní
Balkon5 m2
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Prodej zařízeného, nového bytu 1+kk, o celkové užitné ploše 36 m2, podlahové ploše 31 m2 a balkonem 5 m2.

Jedná se o byt, v osobním vlastnictví, který se nachází ve 4NP/8NP novostavby s výtahem, projektu Rezidence Veselská III. etapa, ul. Škrábkových, Praha 9 - Letňany.
Byt může být kompletně zařízený, skládá se z předsíně, koupelny s WC a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z kterého je vstup na balkon. K bytu nepatří parkovací stání ani sklep.
Byt se prodává s kuchyňskou linkou, pračkou, lednicí, skříněmi na chodbě a v obývacím pokoji, ostatní nábytek ale může po dohodě a odkopu také zůstat. Koupelna se sprchovým koutem, WC a umývadlem, v koupelně je i přívod na pračku. Na podlaze položena laminátová plovoucí podlaha a dlažba. Okna plastová. Topení ústřední, stejně tak ohřev teplé vody. V domě možnost internetu a kabelové TV. Bezpečnostní vchodové dveře.
Velmi nízké měsíční poplatky 1.571,- + elektřina.
Dopravní dostupnost – nedaleko od domu autobusová zastávka Avia Letňany, linkami 195 a 158 pouhých 5 minut na metro C Letňany. V okolí je kompletní občanská vybavenost – NC Letňany, obchody Tesco, Albert, Lidl, Globus, a dále například plavecký bazén, bruslařská dráha, cyklotrasa či Jump park Letňany.

Nemovitost je možnost financovat Hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 18 - Škrábkových