Prodej bytu 2+1 (Prodáno)

Čelákovice - Rumunská

3 690 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN61347
Dispozice bytu2+1
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha55 m2
Užitná plocha58 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží4
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Balkon3 m2
Sklep4 m2
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Přestěhujte se do Čelákovic. Exkluzivně vám nabízím na prodej moderní byt 2+1 s balkonem a sklepem v Rumunské ulici v Čelákovicích. Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží panelového domu, který je díky aktivitám SVJ ve velmi dobrém stavu.

Po vstupu do předsíně s vestavěnou skříní uvidíte troje dveře. Jedny vedou do koupelny, druhé na oddělenou toaletu. Třetí dveře vedou do obývacího pokoje spojeného s kuchyní. V koupelně se nachází sprchový kout a prostor na pračku. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou včetně spotřebičů – myčka, trouba, varná deska a digestoř. Nechybí zde ani prostor pro menší jídelní stůl. Zajímavá je stěna v obývacím pokoji, určená pro instalaci TV. Poslední částí bytu je ložnice s balkonem, do které se dostanete z obývacího pokoje.

V bytě byly prováděny rekonstrukce potřebných částí a to pravidelně, naposledy v roce 2019 koupelna a toaleta, tento rok dveřní křídla. Výsledkem je byt, na který nemusíte dlouhou dobu sáhnout, vše je připravené pro dlouhodobé a bezproblémové používání. Stačí se nastěhovat a užít si novou životní etapu.

K bytu náleží sklep o velikosti 3,6m2, parkování je možné na ulici před domem.

Čelákovice jsou oblíbenou lokalitou pro ty, kteří chtějí žít blízko Prahy a zároveň bydlet v klidu obklopeni přírodou. Na metro Černý Most vám stačí necelých dvacet minut jízdy autem. Dvě minuty od domu se nachází zastávka autobusové dopravy, která nabízí přímé spojení s Brandýsem nad Labem. Kilometr od domu zároveň najdete řeku a plno možností pro odpolední vycházku. V Čelákovicích je veškerá občanská vybavenost jako například školka, škola, potraviny, restaurace, kulturní dům, městské muzeum a mnoho dalšího.

Čelákovice se nabízejí jako místo pro plnohodnotný a radostný život, nadosah přírodě a nadosah městu.

Lokalita

Čelákovice - Rumunská