Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Praha 8 - Šimůnkova

5 640 000 Kč

Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK

Kód nabídkyN62800
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha47 m2
Užitná plocha47 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží8
VlastnictvíOsobní
K dispozici od22.12.2021
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Prodej hezkého slunného bytu 2+kk, 45,58 m2 + komora 1,21 m2, ulice Šimůnkova 1605/11, Praha 8 - Kobylisy. Okna bytu jsou na slunnou západní stranu.

Samotný dům je panelová zateplená stavba. V domě je kočárkárna, sušárna a nový výtah.

Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který se nachází v prvním patře (2 NP). Velikost bytu je 45,58 m2 + komora na chodbě domu 1,21 m2

Dispozice bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyňská linka na míru z masivu, plynový sporák s troubou, vestavěná myčka a lednice s mrazákem, digestoř s odsáváním), prostorná ložnice 11,54 m2 , předsíň s vestavěnými skříněmi, koupelna (velká rohová vana, umyvadlo, větrák, místo pro velkou pračku) a samostatné WC. V bytu jsou plovoucí podlahy, v koupelně a na WC dlažba. Okna jsou plastová (dvojsklo). V bytě je elektronický domovní telefon, kterým je možné otevírat vstupní dveře do domu a dorozumívat se zvonkovým tablem, vstup do domu je též přes čip. Do bytu je zaveden internet od UPS (Vodafone). V bytě jsou bezpečnostní dveře.

Celkový měsíční náklad na byt při jedné osobě je ve výši 2.549,- Kč (teplo, studená voda, fond oprav, úklid v domě, popelnice, atd.) + elektřina v bytě 970,- Kč (pouze svícení a spotřebiče) + plyn v bytě 433,- Kč. Teplo v bytě zajištuje teplárna a teplou vodu v bytě zajišťuje plynový kotel, který je pouze pro byt.

Pohodlné parkování pro rezidenty před domem (modré zóny).

Bydlení v této lokalitě poskytuje vysoký komfort, dostupnost všech služeb a volnočasového využití, například lesoparky Ďáblický a Čimický háj a oblíbený sportovní areál Slovan Bohnice. Nedaleko bytu jsou zastávky pro autobusy číslo: 102, 166, 183, tramvaje číslo: 10 a metro – stanice Ládví.

Byt je možné financovat hypotékou, kterou Vám zajistíme za nejvýhodnějších podmínek, příp. pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Byt je volný ihned. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Praha 8 - Šimůnkova