Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Šestajovice - Trojmezní

3 650 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN61650
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha34 m2
Užitná plocha37 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží3
VlastnictvíOsobní
Balkon3 m2
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Přestěhujte se do Šestajovic. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej zajímavý byt 2+kk se 37 m2 v Trojmezní ulici v obci Šestajovice. Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží velmi pěkného a udržovaného domu.

Po vstupu do bytu najdete po levé straně na první pohled vestavěnou skříň. Pokud ale odsunete dveře, najdete zde prostornou šatnu, kam lze uložit většinu celoročního oděvu a ostatní potřebné věci. Napravo od vstupu se nachází koupelna se sprchovým koutem, toaletou a kombinovaným plynovým kotlem.

Původní majitelé v hlavní místnosti vytvořili příčku a prostor velikosti 1+kk rozšířili na 2+kk. V hlavní místnosti najdete kuchyňský kout v imitaci dřeva, který působí domácím a zároveň elegantním dojmem. Kuchyně je vybavená standardními spotřebiči – myčka, trouba, varná deska, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba a digestoř s odtahem. V obývací části je prostor na sedačku a televizor na zeď. Ve vytvořeném pokoji je připravený prostor na manželskou postel, zároveň nabízí přístup na balkon s příjemným výhledem.

Vše, na co si vzpomenete, najdete v okolí. Dvě minuty od domu je autobusová zastávka pražské integrované dopravy, která vás zaveze buď do hlavního města nebo do Říčan. V docházkové vzdálenosti najdete poštu, potraviny, řeznictví nebo třeba obchod s oblečením. Pro náročnější mají Šestajovice i vlastní obchodní centrum.

Vedle obce se nachází Klánovický les a přírodní park Klánovice. Místo je výborné na celoroční sportovní aktivity. Běhání nebo vycházka do přírody jsou zde doslova za domem.

Lokalita

Šestajovice - Trojmezní