Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Praha 15 - Boloňská

5 150 000 Kč
Kód nabídkyN60803
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha62 m2
Užitná plocha73 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží6
Počet podlaží pod zemí1
VlastnictvíOsobní
Balkon8 m2
Sklep4 m2
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Prodej hezkého bytu 2+kk/balkon, 61,44 + 7,74m² + (sklep 3,76m²) umístěný ve 4. NP rezidenčního projektu Bytový areál Boloňská od společnosti Ekospol z roku 2007.

Budova nabízí nadstandardní bydlení v blízkosti golfového hřiště a lesoparku s přehradou. Je situovaná do klidné a žádané městské části Horní Měcholupy s dobrou dopravní dostupností do centra Prahy. Byt je skvěle situovaný na 3 světové strany ( sever, východ a jih ).

Je zařízený jen kuchyňskou linkou, sklokeramickou deskou, troubou, digestoří, mikrovlnnou troubou. Jelikož je podlahová plocha 61,44m2, tak skýtá možnost bydlení pro jednu osobu, pár či malou rodinku. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (27,30m2), je orientovaný na sever a východ, je z něj vchod na balkon (7,74m2 ), který má orientaci na východ, je rozdělený na hlavní a jídelní část s kuchyňským koutem. Kuchyň má vlastní okno, takže je dobře větratelná. Z chodby (6,54m2) vstoupíte do koupelny (4,15m2), která má vanu, toaletu, umyvadlo a prostor na pračku. Byt má nadstandardně velikou ložnici (23,45m2), která je velice vzdušná a orientovaná na jih.

Okna jsou plastová. Na podlaze položena plovoucí podlaha v obývacím pokoji, dlažba v předsíni a koupelně a koberec v ložnici. Topení a ohřev teplé vody centrálně.

V suterénu domu se pak nachází velká zděná uzamykatelná kóje jako další úložný prostor. V domě kočárkárna a kolárna. V ceně bytu i pozemky kolem domu.

U domu je bezproblémové parkování bez zón. V ceně bytu je stání v blízkém parkovacím domě.

Tato lokalita nabízí vše, co si může náročný člověk přát. Všudypřítomná zeleň, cyklostezky, golfové hřiště, Hostivařská přehrada a lesopark, to jsou jen některé možnosti trávení volného času aktivně v lokalitě Horních Měcholup, nedaleko domu tréninkové centrum fotbalové Slavie Praha mládež. U domu se nachází vyhlášený pivovar Hostivař, úřad městské části a také Penny market, který můžete navštívit bez nutnosti přecházet silnici. Jenom o pár minut dál jsou další obchody - Billa a Lidl. Dopravní dostupnost je zde na více než dobré úrovni - vlaková stanice je pouhých 5 minut klidnou chůzí a cesta na hlavní nádraží zabere pouhých 18 minut. U budovy je také autobusová zastávka a autem budete na jižní spojce za 7 minut.

Měsíční poplatky nyní ve výši 4.414,- Kč / měsíc, ale nastaveno dle spotřeby nynějšího majitele ( velká spotřeba teplé vody, Fond oprav jen 391,-Kč / měsíc + elektřina + garážové stání 507,-Kč / měsíc.

K nastěhování ihned.

Možnost financování hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme a zařídíme, je zde možnost i převzetí výhodného úvěru nynějších majitelů.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 15 - Boloňská