Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Antonína Bečváře

5 250 000 Kč
Kód nabídkyN63501
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha49 m2
Užitná plocha50 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží3
VlastnictvíOsobní
Balkon1 m2
Rok výstavby2006
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Přestěhujte se do Brandýsa. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej byt v 2.NP cihlového domu z roku 2006. Objekt s menším počtem bytů nabídne dostatek soukromí.

Po vstupu vás přivítá předsíň, která nabídne vestavěnou skříň na míru. Po levé straně je samostatná toaleta, na kterou navazuje koupelna s vanou a prostorem na pračku a sušičku. Naproti vchodovým dveřím je vstup do ložnice. V ložnici najdete také vestavěnou skříň. Na pravé straně chodby je obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavená spotřebiči. K prodeji náleží i jídelní set a skříň v obývací části. Z obývacího pokoje je vstup na velmi příjemný balkón s orientací na sever a krásným výhledem do okolí.

Byt se nabízí jako částečně nezařízený, hlavními komponenty jsou vestavěné skříně a kuchyňská linka. K bytu náleží parkovací stání v podzemních garážích. V domě je společná kočárkárna a kolárna.

Rozměry místností: Předsíň 5,44 m2, Koupelna 3,57 m2, WC 1,37 m2, Obývací pokoj s kuchyňským koutem 26,30 m2, Ložnice 12,34 m2, Balkón 1,27 m2.

Brandýs je svojí vybaveností ideální místo pro život. Ve městě najdete vše, co k životu ve městě můžete potřebovat. Školka, škola, pošta, banky, restaurace, kavárny. Vše v docházkové vzdálenosti. Za zmínku určitě stojí zámecká zahrada. Přímo u domu se nachází restaurace Pohoda. Dále zde najdete cyklostezky a další sportovní vyžití v okolí.

Brandýs má i železniční stanici. Pro ty, kdo jezdí autem, Brandýs je pět minut jízdy od dálnice D10, do Prahy se dostanete rychle a pohodlně.

Lokalita

Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Antonína Bečváře