Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Praha 14 - Cukrova

7 247 000 Kč
Kód nabídkyN62752
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha49 m2
Užitná plocha52 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží6
Počet podlaží8
VlastnictvíOsobní
Rok výstavby2019
K dispozici od29.11.2021
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej byt 2+kk nacházející se v šestém podlaží novostavby na Praze 9, kousek od Rajské Zahrady.

Byt se nabízí s vybavením. Po vstupu vás přivítá světlá předsíň s úložnou stěnou, kam si odložíte jak kabáty, tak boty. Z předsíně se dále dostanete do všech ostatních prostor. Obývací pokoj je útulný, a přitom nabídne vše, co od něj očekáváte. Pohodlí vám zajistí rozkládací sedací souprava s úložným prostorem. Kuchyňská linka skvěle zapadne do prostoru, nabídne lednici, troubu a myčku nádobí. Jídelní stůl poslouží i jako místo k posezení s přáteli. Z obývacího prostoru je přístup na lodžii, ze které je krásný výhled na Prahu. Ložnice je laděná do stejného stylu jako zbytek bytu. Velkou výhodou je šatní prostor, který se nyní využívá jako pracovna. Koupelna je se sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží garážové parkovací stání.

Dispozice místností: Obývací pokoj s kuchyní 20,2 m2, ložnice 13,6 m2, šatna 4,7 m2, koupelna s toaletou 4,8 m2, předsíň 5,8 m2, lodžie 3,2 m2

Byt je ideálním řešením pro jednotlivce nebo ještě lépe pro mladý pár, který hledá startovací bydlení. Velkou výhodou nemovitosti je určitě její atmosféra, která je podpořena krásným vybavením, smysluplným uspořádáním bytu a v neposlední řadě výhledem na noční Prahu.

Lokalita je strategickým místem pro život. Stanice metra Rajská Zahrada je vzdálená 5 minut chůze. V nejbližším okolí najdete školku, školu, městský úřad, potraviny, supermarket. Autem se za 5 minut dostanete do OC Černý Most. Pro sportovní nadšence nabízíme golfové hřiště, skatepark nebo fitness.

Vše je připraveno k okamžitému nastěhování. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle vlastních kritérií.

Lokalita

Praha 14 - Cukrova