Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Praha 15 - Veronské nám.

3 699 000 Kč

provize a právní servis v ceně

Kód nabídkyN60809
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha52 m2
Užitná plocha50 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží1
Počet podlaží9
VlastnictvíOsobní
Sklep2 m2
Umístění objektuKlidná část obce
Popis vybaveníKuchyňská linka
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Prodej bytu 2+kk/S, 52 m2, Praha 10 - Horní Měcholupy, Veronské náměstí. Tento prostorný byt s výhledem do vzrostlé zeleně se nachází na hezkém, tichém místě v oblíbené lokalitě v blízkosti Hostivařské přehrady. Byt je vybaven světlou, praktickou kuchyňskou linkou s plynovou přípojkou, lednicí, pračkou, nábytkem. Promyšlená a efektivní dispozice bytu nabízí příjemné bydlení. Navíc je zde k dispozici velká sušárna a sklad přímo na patře, např. pro uskladnění kol, kočárku, zimních pneu atd. V ceně dále sklep v 1.P.P. o velikosti 2 m2.
Bytový dům prošel nákladnou kompletní rekonstrukcí, budova je zateplena, nová plastová okna (Vekra), nový výtah. V domě je kvalitní internetové připojení. Dostatek parkovacích míst před domem. Dopravní spojení na Metro C - Háje zajišťují autobusy 154,183,175 a na metro A -Skalku 125.
Nádherné místo pro pohodlný a pohodový život. Blízká Hostivařská přehrada a lesopark jsou oblíbeným místem plným běžeckých tras a cyklotras. Veškerá občanská vybavenost je v místě, dostatek školek, škol, hřišť, sportovišť, golf, tenis, fotbal, rugby, nový pivovar Hostivar s restaurací, Restaurace Dobrá společnost, Albert supermarket, Česká spořitelna, Komerční banka, další obchody, pošta. Ideální bydlení pro majitele domácího mazlíčka či mladou rodinu s dětmi. Slušní a milí sousedé, minimum pronájmů, fungující společenstvo vlastníků jednotek.
Výhodná investice. Byt je v osobním vlastnictví. K dispozici ihned.

Lokalita

Praha 15 - Veronské nám.