Prodej bytu 3+1 (Prodáno)

Praha 8 - K sadu

8 490 000 Kč
Kód nabídkyN62441
Dispozice bytu3+1
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha71 m2
Užitná plocha75 m2
Stav objektuDobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Sklep4 m2
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Praha na trójské dlani. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej byt o dispozici 3+1/L/G/S v pražské Tróji. Byt se nachází ve 3.nadzemním podlaží udržovaného cihlového domu bez výtahu, jednou polovinou směřovaný na sever a jednou na jih.

Po vstupu vás přivítá předsíň s vestavěnou skříní a prostorem na botník. Veškeré svršky, boty a deštníky pohodlně schováte v těchto prostorách. Pro uložení ostatních věcí vám poslouží komora, která je součástí bytu. Z chodby se dále dostanete do dvou pokojů, koupelny, toalety a kuchyně. Kuchyň je vybavená standardní linkou bez spotřebičů a zároveň nabídne prostor pro jídelní kout. Z této místnosti se vchází do jednoho z pokojů, který je potenciálně možné propojit a vytvořit tak jeden velký obývací a kuchyňský prostor. Další dva pokoje, orientované na jižní stranu, se nabízí nevybavené, avšak s nevídaným výhledem na celou Prahu, a to jak z okna, tak z lodžie v jednom z nich. V tomto pokoji se také nachází vestavěné skříně, které nabídnou dostatečný prostor pro vaše věci. Koupelna je s vanou, toaleta je zvlášť.

Rozměry bytu: Chodba 7,45 m2 /Koupelna 2,2 m2 / Toaleta 0,85 m2 / Kuchyň 13,84 m2 / Pokoj u kuchyně 8,66 m2 / Komora 3,2 m2 / Pokoj s lodžií 12,93 m2 + 3,4 m2 lodžie / Pokoj 21,70 m2.

K bytu náleží sklep o velikosti 3,85 m2 a hlavně velkým benefitem je samostatná garáž 17 m2, která je umístěna v přízemí budovy. V garáži je instalován vodovodní kohout. Před vjezdem je postaven přírodní přístřešek s vinnou révou, který můžete využít jako příjemné stínění pro své druhé auto. Pozemek u domu je možné využít na posezení nebo zaparkování dalšího vozidla. Celkově na vás okolí domu bude působit relaxačním dojmem.

Lokalita je výbornou kombinací klidu a ruchu velkoměsta. Okolí je tiché a příjemné, do centra města se ale autem dopravíte během chvíle. K dispozici je i autobusová zastávka Písečná, odkud se svezete na metro Kobylisy nebo do Bohnic. V nejbližším okolí najdete mini-market, školu, školku, zdravotní středisko, restauraci nebo dětské hřiště. V docházkové vzdálenosti je Aquacentrum Šutka, ZOO Praha nebo Botanická zahrada. Do ZOO a Botanické zahrady se nechá dojít pěšky přes bývalé sady.

Lokalita

Praha 8 - K sadu