Prodej bytu 3+1 (Prodáno)

Praha 1 - Lannova

11 700 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN61171
Dispozice bytu3+1
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha90 m2
Užitná plocha113 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží7
Počet podlaží7
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Prodej bytu 3+1/balkon/terasa /sklep, 90 + 6 + 18 m2, ul. Lannova, Praha 1 – Nové Město.

Jedná se o byt, s nádherným výhledem z velké terasy na řeku Vltavu, Letenské sady či nábřeží, který se nachází v 7NP cihlového domu z roku 1938 dle návrhu významného rakouského architekta Fritze Lehmanna, celkem má dům 6 pater. Společné prostory po rekonstrukci, dále v roce 2011 proběhlo zateplení domu ze strany dvora a výměna oken do dvora, odizolování střechy a v roce 1993 proběhla rekonstrukce rozvodů vody. V domě se nachází výtah.

Byt ve velmi dobrém stavu, užívaný, s možností další realizace, dispozičně 3+1, skládá se ze dvou větších pokojů, kuchyně, menšího pokoje, předsíně, koupelny, toalety a spíže. Dispozice bytu zobrazena na plánku u nemovitosti. Koupelna je s vanou, je zde přívod na pračku. Samostatné WC. Na podlahách položeny v pokojích parkety, dále lino a dlažba ( v kuchyni a koupelně ). K bytu náleží balkon do vnitrobloku, terasa otočena na řeku Vltavu a sklep. Okna jsou orientována do ulice a vnitrobloku, na sever a jih. Topení ústřední plynové, v domě kotelna. V domě možnost internetu přes O2. Společná televizní anténa.

Sklep, se nachází v 1PP, suchý, čistý.

Měsíční poplatky 5.919,- včetně Fondu oprav a bez elektřiny. SVJ je bez dluhů, složeno ze 100 jednotek.

V těsné blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost – u domu základní škola a gymnázium, obchody a restaurace, nedaleko nákupní centrum Palladium a OD Kotva, chůze na ostrov Štvanice či před domem park s hřištěm. Skvělá dostupnost MHD – chůze na metro B Florenc či Náměstí Republiky, v ulici Revoluční zastávka tramvaje.

Nemovitost je možnost financovat Hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme. Prohlídky možné 7 dnů v týdnu, budeme se těšit na prohlídku.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 1 - Lannova