Prodej bytu 3+kk (Prodáno)

Poděbrady - Sklářská

3 600 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN61337
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha68 m2
Užitná plocha68 m2
Stav objektuDobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží3
VlastnictvíOsobní
Sklep16 m2
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyE - Nehospodárná

Popis

Najděte svoji oázu klidu v Poděbradech. Exkluzivně vám nabízím na prodej velmi příjemný byt 3+kk se 68m2 ve městě Poděbrady ve Středočeském kraji. Byt se nachází ve 3.NP cihlového domu.

Byt se nachází v nejvyšším patře, některé stěny jsou zkosené a vytvářejí tak velmi pěkný a útulný dojem. Speciálním prvkem bytu jsou dřevěné trámy, které lemují strop každé místnosti a dodávají tak bytu speciální atmosféru.

Po vstupu do bytu najdete prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní. Je zde dostatek prostoru jak pro větší pohovku, tak pro vytvoření jídelního koutu. Obývací pokoj i kuchyň jsou laděné do krémových světlých barev, které jsou doplněné výraznými dřevěnými trámy. Kuchyň je vybavena veškerými standardními spotřebiči. Dva pokoje, do kterých se dostanete z hlavní místnosti, jsou neprůchozí. Oba jsou velikostně podobné (10,7 m2 a 11,2m2), dají se tedy využít dle potřeby různými způsoby. V koupelně najdete rohovou vanu a dostatek prostoru pro pračku i sušičku a ostatní potřebné prvky.

V bytě se nachází plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. Topení je dálkové ústřední. V domě najdete další prostory k využití. Zahrada a sklep o velikosti 16m2 jsou určené k užívání výhradně pro tento byt. Na patře se nachází společná sušárna, kterou využívají pouze byty na daném patře, tedy dva.

Vše, na co si vzpomenete, najdete v okolí. Pro základní potraviny stačí zajít do vedlejší ulice, o kousek dál narazíte na lékárnu, restaurace, fitness centrum. Vlakové nádraží, které nabízí spojení s hlavním městem je vzdálené 10 minut chůze. Na krásnou procházku se můžete vydat do městské kolonády, která plynule navazuje na Lázeňský park. Pro náročné se nabízí využití golfového hřiště, které se nachází v okrajové části města.

Lokalita

Poděbrady - Sklářská