Prodej bytu 3+kk (Prodáno)

Praha 5 - Musílkova

7 399 900 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN61019
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha78 m2
Užitná plocha78 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Rok výstavby2001
PENB: Náročnost budovyE - Nehospodárná

Popis

Přestěhujte se do Košíř. Exkluzivně Vám nabízíme na prodej moderní byt 3+kk se 78 m2 v Musílkově ulici v pražských Košířích. Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží velmi pěkného a udržovaného domu.

Byt jako celek je po rekonstrukci z roku 2017 a je promyšlen do nejmenšího detailu.

Nejdříve vás přivítá chodba s vestavěnou skříní na míru a komora na objemnější věci. Kuchyňský kout je navržen a realizován uznávanou designérkou, perfektně sedí každé ženě. Pracovní plocha je do písmena L, lze ji využít i jako bar. Linka volně přechází do obývacího pokoje, také s prvky na zakázku – jídelní stůl, obývací stěna). Jediné, co si přinesete, je sedací souprava. V dětském pokoji i ložnici najdete vestavěné skříně a navržený prostor pro spaní využívající každý kousek prostoru. Koupelna dodává celému bytu ještě více na kráse. Samostojící vana, zděný sprchový kout, definované prostory na pračku a sušičku, toaleta.

Měsíční poplatky 5.000,- (včetně fondu oprav 1056,-) + elektřina.

Vše, na co si vzpomenete, najdete v okolí. Není třeba ani běhat na tramvaj, která je samozřejmě taky kousek. Maso od řezníka, pečivo z malé pekárny, zákusky z cukrárny a večer večeře v nové řecké taverně. Pro sportovce nabízíme park Ladronka, který je skvělý jak na letní tak na zimní aktivity. Nechybí ani zdravotnická zařízení a ostatní služby v těsné blízkosti.

Lokalita

Praha 5 - Musílkova