Prodej bytu 3+kk (Prodáno)

Praha 5 - Lumiérů

7 100 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN61405
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha71 m2
Užitná plocha109 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží1
Počet podlaží3
VlastnictvíOsobní
Terasa28 m2
Sklep2 m2
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Přestěhujte se na Barrandov. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí byt se zajímavým potenciálem. Jedná se o byt 3+kk na pražském Barrandově, kde na vás dýchne nevšední atmosféra už při příjezdu. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží bytového domu. Komplex domů byl navržen známým architektem Vlado Milunićem, který se podílel i na navrhování Tančícího domu v Praze.

Původně byly všechny byty tvořeny pro umělce z Barrandovských ateliérů tak, aby vynikaly místem i stylem. Lokalita je výjimečná, výhled z bytu je dechberoucí. Byt jako takový je původní a nabízí se rekonstrukce, která ve spojení s místem a okolím vytvoří vysněný domov.

V samotném bytě vás nejdříve přivítá chodba s vestavěnými skříněmi po obou stranách. Z chodby se dostanete do obývací místnosti spojené s kuchyní a spižírnou. Po pravé straně naleznete dveře vedoucí na terasu spojenou se zahradou. Terasa je dostatečně prostorná pro večerní posezení a společně se zahradou se nabízejí i další aktivity. Z obývacího pokoje je nevšedně vyřešen pohled do aktuální ložnice. Stěna není celá zděná, nýbrž prosklená. Dodává tak pocit vzdušnosti a nevšednosti. Z ložnice se dostanete na balkon, který oslní svým výhledem na Prokopské údolí. V bytě dále najdete třetí pokoj, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu.

K bytu náleží terasa 28,12 m2, lodžie 9,9 m2, sklep 2 m2 a k užívání zahrada přímo pro tento byt.

Nedaleko domu se nachází Barrandovské ateliéry. Do centra města se autem dostanete za 15 minut, autobusová zastávka se nachází přímo v ulici. V dosahu najdete veškerou občanskou vybavenost.

Lokalita

Praha 5 - Lumiérů