Prodej bytu 4+1 (Prodáno)

Praha 5 - Voskovcova

6 500 000 Kč
Kód nabídkyN63879
Dispozice bytu4+1
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha90 m2
Užitná plocha96 m2
Stav objektuDobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží7
Počet podlaží8
VlastnictvíOsobní
Sklep2 m2
Rok výstavby1994
K dispozici od1.2.2023
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý dvougenerační byt o užitné ploše 96,13 m2 (včetně příslušenství – lodžie 3,4 m2 a sklep 2,3 m2), který se nachází v sedmém nadzemním podlaží panelového domu. Na každém patře domu jsou pouze dva byty, nebudete tedy rušeni řadou sousedů.

Byt je připraven ke kompletní rekonstrukci, nabízí se tedy možnost byt zvelebit přesně dle vašich představ. Dominantou bytu jsou jednoznačně jeho dispozice, kdy obývací pokoj má výměru 20 m2, tři ložnice jsou o výměře 14 m2, 13,5 m2 a 12 m2, samostatná kuchyň má výměru 7,6 m2 a sousedí s jídelnou o výměře 8 m2. V bytě se nachází dvě samostatné toalety (jedna s umývárnou) a samostatná koupelna. Předsíň bytu je dostatečně prostorná, neboť má výměru 9,8 m2. Byt je vytápěn ústředním topením.

Dům již prošel částečnou rekonstrukcí – má nový výtah, v roce 2013 byla provedena hydroizolace panelových spár, ve stejném roce byly rekonstruovány společné prostory, a v roce 2017 opravena střecha. V současné době probíhá postupná výměna dřevěných oken za plastová, i v tomto bytě je tedy v brzké budoucnosti v plánu výměna oken. V plánu jsou i další rekonstrukce, jako je zateplení fasády domu, a v roce 2023 bude prováděno zasklení lodžií.

Společenství vlastníků jednotek sestává z celkem 40 členů (bytů) a SVJ není dosud nikterak zadluženo.

Byt se nachází v žádané lokalitě Prahy 5 – Hlubočepy, v blízkosti přírodní rezervace Prokopské údolí, které patří k nejkrásnějším a nejnavštěvovanějším místům na území Prahy. Místo, které protíná naučná stezka, patří mezi vyhledávané lokality díky přírodním úkazům a zajímavostem. Kromě jezírek, lomů, a skalních výběžků, nabízí údolí útočiště k odpočinku a relaxaci. Hlubočepy jsou pražská čtvrť s perfektní občanskou vybaveností. V okolí je řada školek, škol (mateřská a základní škola 8 minut chůze od bytu). Autobusová zastávka je 5 minut chůze od domu. Nákupní centrum Nový Smíchov je vzdáleno pouhých 20 minut.

Lokalita

Praha 5 - Voskovcova