Prodej chaty / chalupy (Prodáno)

Praha-Slivenec - K Homolce

2 500 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN62024
Dispozice domuatypický
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuDřevěná
Zastavěná plocha18 m2
Umístění objektuKlidná část obce
Užitná plocha41 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha pozemku/ů596 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
Sklep7 m2
Rok výstavby2017
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Víkendová radost v Praze. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej jedinečnou nemovitost - kvalitní chatku s krásným pozemkem na pražském Slivenci.

Chatka má půdorysní rozměry 3,75 x 4,95 m. Vstup je přes verandu, která vás zavede do obývací části s rohovou kuchyňskou linku a menší rozkládací pohovkou. Z obývacího prostoru se dostanete do zimní zahrady. V podkroví je připraven prostor na spaní. Toaleta je řešena separátně jako suchý záchod. Koupelna vybudovaná není, uzpůsobení nemovitosti ale nabízí prostor na její zřízení. Chatka má dřevěná okna a dveře. Topení řešeno elektrickými přímotopy. Stavba proběhla před 4mi lety, vše bylo provedeno velmi precizně, k dispozici je fotozáznam průběhu.

Pozemek o velikosti 596 m2 je svažitý jihovýchodním směrem. V územním plánu je veden jako PZO. Kolem pozemku je postaven plot a z části vysázeny tůje, které vytváří útulnou atmosféru. Na zahradě se kromě chatky nachází přístřešek, kůlna, betonový krb, jezírko, již zmíněný suchý záchod a dvě studny.

Nemovitost je výjimečná svou lokalitou, jedinečným zpracováním a možnostmi využití. Nabízí dostatek zeleně na kraji hlavního města, odpočinek o víkendu nebo posezení s přáteli.

V okolí je standardní občanská vybavenost, kterou můžete v rámci obývání chatky požadovat. Autobusová zastávka Slivenec je vzdálena 10 minut volnou chůzí. Do 5ti minut chůze od chaty najdete restaurace, potraviny nebo řeznictví. Vše je připraveno na víkendové grilování a rodinný odpočinek od všedních starostí.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha-Slivenec - K Homolce