Prodej chaty / chalupy (Prodáno)

Týnec nad Sázavou

750 000 Kč

Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK

Kód nabídkyN61488
Dispozice domu1+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuDřevěná
Zastavěná plocha40 m2
Umístění objektuPolosamota
Užitná plocha40 m2
Stav objektuŠpatný
Plocha pozemku/ů259 m2
Typ domuPřízemní
Počet podlaží2
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Prodej chaty 40 m2 na kouzelném pozemku 259 m2 v chatové osadě Bohuslavka u obce Čakovice, nedaleko města Týnec nad Sázavou.

Chatová osada Bohuslavka je v přírodním parku Hornopožárský les, krásné oblasti s hlubokými lesy ležící mezi městy Kamenice, Krhanice a Jílové u Prahy. Je to chráněné území o rozloze 25 km2 protkané mnoha turistickými cestami, pěšinami i cyklostezkami. Nejvyšším místem je vrchol Grybla s výškou 514 m.n.m. V lese najdeme zámeček s myslivnou, které nechal v lesích vybudovat následník trůnu arcivévoda František Ferdinand d´Este. Nejkrásnější jsou ale dubové a bukové lesy, které na podzim úplně hoří a na své si přijdou i houbaři. Můžete se také projít kolem kamenných polí, jezírek, rašelinišť a ohromných žulových kamenů.

Na pozemku je možné postavit chatu do 64 m2 s jedním nadzemním podlažím a podkrovím. Pozemek v územním plánu obce spadá pod Plochy rekreace pobytové - typ A. Mírně svažitý pozemek je přibližně 9,5 m široký a 28 m dlouhý. Na pozemek je přivedena elektřina, voda řešena vrtem a odpad je řešen žumpou 4 m3.

Stávající chata na pozemku je k rekonstrukci nebo k demolici. Jedná se o dřevěnou nezateplenou stavbu se střechou z vlnitého plechu. Dispozice chaty: veranda, obývací pokoj a kuchyň, vchod na WC je ze zadní strany chaty. Chata je částečně podsklepena, postavena na nepoškozené mohutné kamenné podezdívce, na které by mohla být postavena i nová chata.

Příjezd k chatě je přímo z hlavní silnice, zastávka autobusu je 150 m od chaty směr metro Budějovická. Autem do Prahy 25 min. Veškerá občanská vybavenost v nedalekém městě Týnec nad Sázavou.

Chata je volná ihned. Na vyžádání zašleme odkaz na video prohlídku. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Týnec nad Sázavou