Prodej domu (Prodáno)

Hudlice

8 900 000 Kč
Kód nabídkyN61441
Dispozice domu3+kk
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha140 m2
Celková podlahová plocha140 m2
Užitná plocha280 m2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha pozemku/ů14229 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
Umístění objektuCentrum obce
KomunikaceNeupravená
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Prodej domu 3+kk, 140 m2, pozemek 14.229 m2, v obci Hudlice, okrese Beroun. Obec Hudlice je umístěna v prudkém úbočí Krušné hory, součástí Křivoklátské vrchoviny. Historické jádro obce stoupá podél bezejmenného pravého přítoku Libotického potoka. Hudlice jsou rodištěm Josefa Jungmanna.

Samotný dům je připraven k rekonstrukci, je vyklizen a očištěné vnitřní stěny na cihly. Stěny domu o délkách 18 x 7 m, ve stejné velikosti je i půda. Dům z poloviny podsklepen. Výška stropů 3m. Přízemí domu celkem cca 140 m2 (dispozice viz. orientační plánek). Na podlaze položeny dřevěné trámy a dlažba.

Na pozemku elektřina, vodovod, kanalizace tlaková, na pozemku studna.

U domu stojí přístavek, dříve chlívky, o velikost cca 90 m2. Na pozemku zrekonstruovaná stodola o rozměrech 20 x 10 m a výšce 8,6m2 v nejvyšším bodě, je zrekonstruovaná, má novou střechu, vydlážděná, bez elektřiny.

K domu a součástí prodeje jsou pozemky, z nichž některé jsou v územním plánu vedené ke stavbě rodinných domků, takže jako skvělá investiční příležitost.

Obec Hudlice se nachází v okrese Beroun, kraj Středočeský, zhruba 7 km západně od Berouna. Žije zde obyvatel. Součástí obce je kromě vesnice Hudlice též osada Lísek, vzdálená asi 2,5 km východním směrem, samota Dibří jižně od osady Lísek, samoty Doužebnice a Varta, Hudlická skála, Hudlický vrch a převážná část Krušné hory včetně dolu Gabriela. V obci žije kolem 1200 obyvatel.
Občanská vybavenost v obci je výborná ( základní škola, mateřské škola, obecní úřad, sokolovna, hostinec či obchod COOP, pošta ).
Dopravní dostupnost ( několik stanic autobusu, který jezdí směr Beroun a Nový Jáchymov ).

Nemovitost je možnost financovat Hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme. Prohlídky možné 7 dnů v týdnu, budeme se těšit na prohlídku.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Hudlice