Prodej domu (Prodáno)

Borek

9 900 000 Kč
Kód nabídkyN62270
Dispozice domu4+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuSmíšená
Zastavěná plocha112 m2
Celková podlahová plocha180 m2
Užitná plocha223 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů11034 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží4
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Prodej domu 4+1, 223 m2 + pozemek 11034 m2 v obci Borek, okres Praha - Východ. Borek se nachází na krásném místě. Okolí nabídne lesy a dvě jezera, Borecké a Lhota. Užitná plocha domu činí 223 m2.
Rodinný dům je smíšená stavba - kámen, zdivo, dřevo, původně z roku 1939. V roce 1982 prošel dispozičními úpravami, a to zejména přestavby půdního prostoru. Zároveň bylo provedeno zateplení celého objektu. Následně v roce 1995 byla provedena oprava opláštění, opět celého objektu.
Rodinný dům je samostatný, čtyřpodlažní, obdélníkového tvaru. Vnitřní dispozici tvoří v přízemí obytná místnost, kuchyně se samostatnou spíží, koupelna s toaletou, předsíň a částečně zasklená terasa. V prvním patře najdete dva pokoje, koupelnu s vanou, samostatné WC a lodžii. V druhém patře na vás čeká ložnice. V suterénu jsou k dispozici další tři místnosti.


Výměry jednotlivých částí podlahových ploch: přízemí 70,3 m2, 1. patro 68,2 m2, podkroví 42 m2, suterén 43,3 m2.


V domě je ústřední topení, které bylo v roce 1995 kompletně vyměněno a předěláno do mědi s novými radiátory. Ohřev teplé vody může alterovat mezi kotlem ústředního topení (v zimě) a elektrickým ohřívačem vody - bojlerem (v létě). Nesmíme zapomenout na dokončenou výměnu elektroinstalací a vodoinstalací.

Na pozemku je elektřina, obecní tlaková kanalizace, studniční voda, plyn z vlastního zásobníku a 3 studny. U domu stojí přístavek na parkování automobilu a kůlna na uložení věcí. Na zahradě je postaven skleník.

Součástí prodeje jsou včetně domu i pozemky vedené jako zahrady o velikosti 1105 a 75 m2, zastavěná plocha a nádvoří 568 m2 a dále rozlehlé pozemky za domem, které jsou katastrálně vedené jako "lesní pozemek" o celkové velikosti 9286 m2.

Obec Borek se nachází v okrese Praha-východ, Středočeský kraj. Rozkládá se čtyři kilometry severně od města Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. Žije zde cca 400 obyvatel.

V obci najdete obecní úřad, restaurace, dětské hřiště sokolovna, obchod s potravinami. Veškeré další služby je potom ve Staré Boleslavi či Kostelci nad Lesy.
Do hlavního města se autem dostanete za 30minut. Na sjezd na dálnici D10 ve Staré Boleslavi pojedete pouze 6 kilometrů. V obci jezdí autobus č. 669 směr Křenek a Brandýs nad Labem. V obci Dřísy najdete vlakové nádraží.

Nemovitost je možno financovat Hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme. Prohlídky jsou možné 7 dnů v týdnu. Budeme se těšit na tu Vaši.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Borek