Prodej domu (Prodáno)

Bakov nad Jizerou

11 690 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN62190
Dispozice domu5+kk
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha173 m2
Celková podlahová plocha272 m2
Užitná plocha272 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů1118 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
K dispozici od20.12.2021
Umístění objektuOkraj obce
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Objevte Váš nový domov ve Zvířeticích. Soccer Reality Vám exkluzivně zprostředkuje koupi atypického a nadstandardně vybaveného rodinného domu v nejkrásnější části Bakova nad Jizerou a to ve Zvířeticích, nedaleko Mladé Boleslavi. Dům se nachází na klidném místě, ze kterého budete mít překrásné výhledy na hrad Zvířetice, sopečný vrh Baba a Dědek a také Bradlec.

Tento jedinečný dům je promyšlený jak funkčně, tak v rámci designu do nejmenších detailů. Vykouzlí ihned pocit opravdového domova.

Ještě před vstupem do domu Vás přivítají tři krásné vzrostlé lípy, které zajišťují příjemný odpočinek i v horkých letních dnech a jsou jen Vaše.

Samotný dům se Vám otevře dechberoucím prostorem se schodištěm a nad ním přiznaným masivním trámovím. Na tuto vstupní podívanou přirozeně navazuje velkoryse pojatý obývací pokoj, který je propojený s kuchyní a zimní zahradou. Srdcem domu je stylový krb, který umí vytvořit kouzelnou atmosféru. Dostatečně velká a velmi příjemná kuchyň je plně vybavená včetně praktického ostrůvku, spotřebičů, dvoukřídlé lednice a barového posezení. Z obývací části můžete vstoupit do prosklené zimní zahrady orientované do dvou světových stran, která celoročně propojuje dům s okolní přírodou. V přízemí se nachází velká koupelna obložená řeckým mramorem, disponující přípravou na saunu. Dále pracovna, která současně slouží jako technická místnost. Do patra vedou široké kamenem obložené schody s umělecky kovaným zábradlím, které zajišťují pohodlný přístup všech čtyř krásných podkrovních pokojů, šatny a druhé koupelny s rohovou vanou i sprchovým koutem.

Velkou výhodou domu je příprava na rekuperaci, efektivní využití užitkové vody, podlahové vytápění v celém domě včetně zimní zahrady i garáže (vodní systém) a kombinované vytápění (elektřina, solární články, krb). Za zmínku stojí nízké náklady na provoz. Součástí domu je vytápěná garáž, s možností dobíjení elektromobilu, několik parkovacích míst je také před garáží. Na pozemku najdete i sklep. Bonusem je bezesporu krytý bazén se solankou, který Vám dokáže kdykoli navodit představu letní dovolené.

Zvířetice jsou výjimečnou lokalitou, na dosah městu, ale stále uprostřed čisté přírody. Do Mladé Boleslavi dojedete autem za několik minut a zajistíte zde vše potřebné. Po návratu domů na Vás bude čekat klid a jedinečná atmosféra tohoto místa.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle vlastních kritérií.

Lokalita

Bakov nad Jizerou