Prodej chaty / chalupy (Prodáno)

Čtyřkoly

1 600 000 Kč
Kód nabídkyN59702
Dispozice domu2+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuSmíšená
Zastavěná plocha44 m2
Umístění objektuKlidná část obce
Užitná plocha44 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů323 m2
Typ domuPřízemní
Počet podlaží1
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Prodej přízemní chaty s pozemkem v krásném místě obce Čtyřkoly - Javorník, okres Benešov.

Jedná se o přízemní zděnou chatu, částečně podsklepenou, o dispozici 2+1 a velikosti 44 m2. Nemovitost je postavena na vlastním, slunném, rovinatém a oploceném pozemku, obdélníkového tvaru, o celkové výměře parcely 323 m2. Zastavěná plocha pod chatou činí 44 m2 a zahrada s okrasnými keři a ovocným stromem 279 m2.

Příjezdová komunikace - obecní. Pozemek je kompletně zasíťován - obecní vodovod, elektřina, kanalizace řešena jímkou, plynová přípojka na hranici pozemku, telekomunikační kabel a bezdrátový internet v domě.

Dispozice (vstupní část, kuchyně, koupelna, dva pokoje a předsíňka se vstupem na zastřešenou terásku). Chata je kompletně zařízená včetně nábytku, kuchyňské linky, postelí a je ihned k obývání. Koupelna se sprchovým koutem. Na podlaze položena plovoucí podlaha, dlažba, korková podlaha v kuchyňce a koberec v ložnici. Vytápění chaty je řešeno elektrickým kotlem a radiátory v každé místnosti. Ohřev teplé vody je řešen bojlerem.

U chaty je menší teráska. Velmi dobře situovaná chata na pozemku. Jedná se o příjemné místo na okraji chatové osady, nedaleko od středu obce a řeky Sázavy. Okolní zástavba chaty, rodinné domky a vilky. Základní občanská vybavenost se nachází v Čerčanech vzdálených cca 3 km (Tesco, pošta, bankomat, lékárna). Veškerá občanská vybavenost se nachází v cca 12 km vzdáleném Benešově. Praha-Chodov 28 km, D1 exit Mirošovice cca 6 km.

Výborné dopravní spojení do Prahy buď autem po D1 či vlakovou linkou S9 každých 30 minut, vlaková zastávka přímo v obci Čtyřkoly (cca 15 minut chůze a 5 minut autem). Obec Čtyřkoly plynule navazuje na obec Lštění, Čerčany a Zlenice a celá lokalita je vyhlášenou rekreační oblastí u řeky Sázavy s krásnou okolní přírodou.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Čtyřkoly