Prodej chaty / chalupy (Prodáno)

Praha-Lipence - Obsiny

5 000 000 Kč
Kód nabídkyN63861
Dispozice domu3+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuSmíšená
Zastavěná plocha62 m2
Umístění objektuOkraj obce
Užitná plocha62 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů520 m2
Typ domuPřízemní
Počet podlaží1

Popis

Pořiďte si svou oázu klidu v podobě rekreačního domu se zahradou v obci Lipence. Rekreační dům, jehož užitná plocha činí 62 m2, je situován na vrchu svažitého pozemku uprostřed zeleně a je obklopen zahradou o výměře 458 m2. Díky své poloze nabízí tato nemovitost parádní výhledy.

V přízemí rekreačního domu naleznete předsíň, kuchyň, dva pokoje a koupelnu s vanou a odděleným WC. V kuchyni jsou k dispozici nová kamna. Přímo z kuchyně se dostanete po žebříku na půdu, kde kdysi bývala ložnice. Přístup do této místnosti je možný rovněž zvenčí domu, z dobře přístupné střechy. Jistě oceníte prostorný sklep a kutily potěší i dílna.

V domě je elektřina, ale plyn ani kanalizace zřízeny nejsou. Na pozemku se nachází jímka a studna s rozvodem do domu. Vodovod se nachází na ulici přímo před domem, a je tedy jednoduše možné se na něj napojit.

V případě zájmu můžete po vzoru většiny sousedů přestavit tento rekreační dům na dům určený k trvalému bydlení. Na tomto pozemku je totiž možné postavit rodinný dům o užitné ploše až 80 m2 a využít základy tohoto rekreačního domu, případně můžete pouze užitnou plochu stávajícího domu rozšířit a dům zvelebit rekonstrukcí.

Dominantou této nemovitosti je určitě zahrada, která je skutečnou oázou klidu plnou zeleně. Zahrada je dostatečně velká pro volnočasové vyžití jako je zahradničení, bazén či venkovní grilování. Parkování je možné mimo pozemek přímo před domem.

Obrovským lákadlem je také lokalita samotná, neboť obcí Lipence vede cyklostezka, kterou se dostanete podél Vltavy do Prahy, nebo naopak třeba až na Karlštejn podél řeky Berounky. Přímo u tohoto domu se nachází přírodní park Hřebeny. V obci Lipence naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně mateřské a základní školy, pošty, golfového hřiště. Dopravní dostupnost je taktéž výborná díky autobusové zastávce nacházející se pouze 10 minut pohodové chůze od domu.

Rádi Vás touto nemovitostí provedeme, abyste na vlastní kůži zažili klidnou atmosféru tohoto objektu nacházejícího se pouze dvacet minut od pražské metropole.

Lokalita

Praha-Lipence - Obsiny