Prodej pozemku (Prodáno)

Praha 20 - Cirkusová

13 356 000 Kč
Kód nabídkyN61412
Druh pozemkupro bydlení
Celková plocha1113 m2
Charakter okolní zástavbyobytná
Umístění objektuKlidná část obce
KomunikaceBetonová

Popis

Prodej stavebního pozemku 1113 m2, ul. Cirkusová, Praha 9 - Horní Počernice.

Jedná se o mírně skloněný pozemek, obdélníkového tvaru, využití OB - čistě obytné plochy, který je přístupný z asfaltové komunikace. Inženýrské sítě na pozemku ( vodovod, kanalizace ) v silnici (plyn, elektřina a telefon). Strany pozemku cca 48m x 25m.

Pozemek je momentálně zatravněn, plot ze tří stran. Ze tří stran obydlen a naproti pozemku přes ulici bude nejspíše zastavěný v budoucnu rodinnými domy. Pozemek se nachází v zástavbě rodinných domů. V okolí asfaltové chodníky a veřejná osvětlení.

Horní Počernice jsou pražská městská čtvrť a katastrální území totožné s územím městské části Praha 20. Leží v městském obvodu Praha 9, na východním okraji Prahy při silnici na Poděbrady. Do 31. prosince 2001 se městská část nazývala Praha-Horní Počernice. V letech 1969-1974 byly Horní Počernice městem. Žije zde přibližně 15.000 obyvatel.

Občanská vybavenost v Horních Počernicích ( obchody Albert, Lidl 2x, restaurace, cukrárny, pošta, základní školy a Gymnázium, základní škola a mateřské školy, lékárny a ordinace praktických, dětských a odborných lékařů, veterinární stanice, fotbalové hřiště, sportovní hřiště, tělocvičny atd. - obecně velký prostor pro sportování, nedaleko domu Cyklostezka do Zelenče)


Dopravní dostupnost ( bus směr metro Černý Most či Zeleneč nebo Újezd nad Lesy 262 a 253), v Horních Počernicích je i stanice vlaku, směr Praha nebo Nymburk, sjezd na dálnici směr Mladá Boleslav či Hradec Králové.

Bydlím tu, tak mohu Horní Počernice jako místo pro bydlení jen doporučit.

Možné financování hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůžeme.

Prodávající si vyhrazuje právo k výběru kupujícího.

Lokalita

Praha 20 - Cirkusová