Prodej pozemku (Prodáno)

Horoušany - Hlavní

3 500 000 Kč
Kód nabídkyN59380
Druh pozemkupro bydlení
Celková plocha821 m2
Charakter okolní zástavbyobchodní a obytná
KomunikaceBetonová

Popis

Prodej stavebního pozemku 821 m2, ul. Hlavní, Horoušany, část Horoušánky ( mezi fotkami přesná poloha pozemku ).

Jedná se o rovinatý pozemek, který je přístupný z hlavní silnice. Inženýrské sítě ( vodovod, kanalizace, plyn a elektřina ). Zastavitelná plocha pozemku je 20% z výměry, s tím, že výškový regulativ je stanoven na 2 nadzemní podlaží bez předepsaného tvaru střechy, je tedy možné + obytné podkroví s dodržením uliční zástavby a s podmínkou povinné zeleně ve výši min 30% z výměry stavebního pozemku.

Z obce se lze autobusem dostat buď do Úval, kde je možno přestoupit na vlak, a tím do 30 minut do centra Prahy na Masarykovo nádraží, nebo druhým směrem do Pardubic. Druhá možnost je jet autobusem na Černý Most, kde lze přestoupit na metro linky B. A také za zmínku stojí spoj, který jede směrem Brandýs nad Labem do blízkých Čelákovic, kde se v roce 2011 otevřel obchodní dům TESCO.

Horoušánky je místní část obce Horoušany ve Středočeském kraji, okres Praha-východ. Obec se nachází asi dva kilometry východně od Prahy, tudíž se zde nabízejí ne moc vzdálené služby velkoměsta. Sousedními městy jsou Nové Jirny, Úvaly a Horoušany.

Možné financování hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůžeme.

Lokalita

Horoušany - Hlavní