Prodej domu (Prodáno)

Roztoky - Masarykova

16 000 000 Kč
Kód nabídkyN62255
Dispozice domuatypický
Poloha objektuŘadový
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha202 m2
Celková podlahová plocha330 m2
Užitná plocha266 m2
Stav objektuDobrý
Plocha pozemku/ů633 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží3
Počet podlaží pod zemí1
Sklep64 m2
Rok rekonstrukce1991
Rok výstavby1940
Počet bytů3
Plocha zahrady431 m2
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Výjimečná příležitost v Roztokách u Prahy. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej dům s velkým potenciálem na využití v obci Roztoky u Prahy. Nemovitost se nachází v centru městské části s docházkovou vzdáleností ke všem důležitým místům.

Dům je podsklepený, má tři nadzemní podlaží, z nichž třetí je z poloviny půdním prostorem.

Ve sklepě najdete pět samostatných místností o celkové velikosti 64 m2, které jsou uzavíratelné a nabídnou nadstandardní prostor na úschovu věcí či další využití.

V domě se dále nachází tři bytové jednotky, každá na samostatném podlaží. Všechny byty jsou přístupné ze společného schodiště, které je vedeno po straně domu, tudíž je možno všechny byty využívat soukromě. Bytové jednotky v prvním a druhém podlaží jsou o dispozici 2+1, 73 m2 a začínají chodbou, ze které se dostanete do pokoje, kuchyně, koupelny a na toaletu. Druhá místnost je průchozí. Z prvního patra je také vstup na menší verandu.

Poslední patro nabídne velkorysý půdní prostor 53 m2, který vybízí k přestavbě na klasickou obyvatelnou část. Vedle půdy se nachází poslední bytová jednotka o dispozici 1+kk, 40 m2.

Na pozemek je pěší vstup z hlavní ulice. Pokud pojedete autem, přes boční bránu si pohodlně zaparkujete na pozemku nebo v garáži. Zahrada má velikost 431 m2, je osázená stromy, které nabídnou příjemnou atmosféru i v horkých letních dnech.

Nemovitost je výjimečná svým potenciálem. Nabízí možnosti využití ať už jako samostatné byty nebo například kanceláře, ordinace, vlastní byznys spojený se soukromým bydlením. Možností je mnoho, tento dům se jim přizpůsobí.

V obci najdete vše potřebné. Autobusová zastávka se nachází ihned před domem. Zastávka vlaku je 10 minut chůze a doveze vás do hlavního města během patnácti minut. V centru obce najdete potraviny, poštu, městský úřad, restaurace. Okolí nabízí množství procházek přírodou.

Lokalita

Roztoky - Masarykova