Pronájem bytu 2+kk (Pronajato)

Praha 6 - Lindleyova

17 250 Kč za měsíc

+ poplatky 2 737 Kč, kauce a provize RK

Kód nabídkyN62519
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuSkeletová
Celková podlahová plocha53 m2
Užitná plocha53 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží5
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Novostavba slunného bytu 2+kk + balkon + sklepní koje + parkovací stání, ulice Lindleyova 2822/8, Praha 6 - Dejvice. Byt se nachází v Rezidenci Podbaba, která v sobě skloubí bydlení v přírodě a také v dosahu velkoměsta. Stavbu zrealizoval architekt Sergio Porcellini. Stavba obdržela v roce 2011 cenu odborné poroty v soutěži Realitní projekt roku 2011

Byt se nachází v 5 patře (6 NP), v domě je výtah. Pohodlné parkování v garážích pod domem. V domě je hezká tělocvična pro nájemníky.

Okna bytu a balkon jsou situovány na slunnou západní stranu. Velikost bytu je 47,63 m2 + balkon 5 m2 + sklepní koje 5 m2. Byt je plně zařízený, chybí jen matrace, pračku může pronajímatel dokoupit. Topení a teplá voda jsou dodávány dálkově. Do domu je přiveden internet. V bytě není zaveden plyn.

Dispozice bytu: prostorná vstupní předsíň, obývací pokoj s kuchyní (kuch. linka, el. horkovzdušná trouba s indukční deskou, digestoř, lednice s mrazákem, myčka, digestoř), ložnice, koupelna (toaleta, sprch. kout, umyvadlo, topný žebřík, místo pro pračku). Byt je špičkově vybavený a také jsou použity kvalitní materiály. Všechny obytné místnosti mají dřevěné podlahy. Dále v bytě video zvonek (vrátný) a požární hlásič. Přesné dispozice bytu jsou na plánku u inzerátu.

Praha 6 je ideálním místem pro život. Je zde botanická i zoologická zahrada, přírodní rezervace Divoká Šárka či stadion Juliska. Rezidence Podbaba má vynikající umístění nedaleko centra města. Rezidence Podbaba byla developerem rozčleněna na parky, náměstíčko, průchody, veřejné schodiště a další prvky, které vytváří příjemné místo pro život. Autobusem nebo tramvají se dostanete do tří minut pěšky ke stanici metra Dejvická. Nedaleko bytu autobusy číslo: 107, 116, 147, 160, tramvaje číslo: 8, 18.

Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Praha 6 - Lindleyova