Pronájem bytu 2+kk (Pronajato)

Praha 13 - Za Mototechnou

12 500 Kč za měsíc

+ 3017 Kč poplatky + el. 710 Kč

Kód nabídkyN61312
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha50 m2
Užitná plocha55 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
Balkon5 m2
Sklep2 m2
K dispozici od1.1.2021
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Exkluzivně vám nabízím pronájem zařízeného bytu 2+kk/B/S, 55 m2, v ulici Za Mototechnou v pražských Stodůlkách, v bytovém komplexu Nad Motolským Hájem. Byt se nachází v 2.NP a nabízí balkon, sklep a parkovací stání.

Po vstupu do bytu jako první uvidíte předsíň s výklenkem na úložný prostor. Z předsíně se dostanete do prostorné koupelny s rohovou vanou a speciálním místem na pračku a sušičku. Druhý směr vás zavede do obývacího pokoje spojeného s kuchyní. Obývací pokoj je nevybaven (pouze jídelní stůl a 6 židlí), kuchyňská linka nabídne veškeré potřebné spotřebiče. Jako bonus se nabízí barový pult na příjemné posezení s přáteli.

Z obývacího pokoje se pouzdrovými dveřmi dostanete do ložnice. Ložnice je vybavena nábytkem na míru a dalšími komponenty včetně postele. V místnosti je vytvořen prostor i pro pracovní stůl a slouží tedy i jako menší pracovna. Sklep je vybaven vestavěnými policemi, venkovní parkovací stání je přímo určené k bytu.

Před domem je zastávka MHD, ze které vás autobus za 7 minut doveze na metro B nebo tramvaj za 4 minuty na metro A. Pokud jezdíte autem, za několik málo minut jste na pražském okruhu. Přímo za domem najdete Motolský háj s množstvím zeleně. Okolí disponuje veškerou občanskou vybaveností od obchodů s potravinami po školy, školky a zábavní vyžití.

Lokalita

Praha 13 - Za Mototechnou