Pronájem bytu 3+1 (Pronajato)

Praha 11 - Valentova

19 500 Kč za měsíc

+ 5.000,- poplatky + energie

Kód nabídkyN63871
Dispozice bytu3+1
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha72 m2
Užitná plocha72 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží10
Počet podlaží11
VlastnictvíOsobní
K dispozici od1.10.2022
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem slunný byt 3+1 s lodžií v ulici Valentova na pražském Chodově. Byt se nachází v 10. patře panelového domu, který se nachází u metra Opatov.

Po vstupu do bytu vejdete do chodby, z které jsou samostatně přístupné všechny místnosti. Samostatná kuchyň je kompletně zařízená včetně jídelního stolu se židlemi. K dispozici jsou tři samostatné pokoje, jeden se vstupem na lodžii, která je orientována na východ. Zrekonstruovaná koupelna je s vanou a WC dohromady. Na podlahách je položena plovoucí podlaha a moderní lino.

Byt je ideálním místem jak pro rodinu, tak díky samostatným pokojům i pro spolubydlení. Parkování je možné před domem, nachází se zde také placené hlídané parkoviště.

V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, přímo u domu nalezneme mateřskou i základní školu. U domu jsou také potraviny, restaurace a pošta. Obchodní centrum Chodov je vzdáleno pouze 1,3 kilometrů. Před domem se pak nachází autobusová zastávka a v docházkové vzdálenosti 5 minut je také stanice metra „C“ Opatov.

Lokalita

Praha 11 - Valentova