Pronájem bytu 3+1 (Pronajato)

Praha 4 - Údolní

20 000 Kč za měsíc

+ 4.000,- poplatky + energie

Kód nabídkyN64099
Dispozice bytu3+1
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha70 m2
Užitná plocha75 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží6
Počet podlaží13
VlastnictvíOsobní
Balkon4 m2
K dispozici od15.1.2023
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Soccer Reality vám exkluzivně nabízí na pronájem byt 3+1 nacházející se v 6. patře panelového domu s dvěma výtahy na Praze 4. Dům prošel revitalizací v podobně zateplení domu, nových stoupaček, nového výtahu a plastových oken. Výhodou je bezbariérový vstup.

Byt se nabízí nezařízený kromě nové kuchyňské linky a nových spotřebičů (myčka, sporák, trouba, digestoř). Po vstupu vás přivítá prostorná hala se skříní, kde si můžete odložit kabáty či obuv. Z chodby máte možnost vstoupit po levé straně do prostorné komory, naproti vstupním dveřím do obývacího pokoje a vpravo jsou vstupy na toaletu, do druhého pokoje a kuchyně (viz plánek u inzerátu). Přes kuchyň, která nabízí prostor pro jídelní stůl je vstup do třetího pokoje, ze kterého je přístup na balkon. Velkou výhodou jsou samostatné vstupy do všech pokojů. Kuchyňská linka skvěle zapadne do prostoru, je vybavena lednici, troubu a myčkou na nádobí. Z obývacího prostoru je přístup na balkon.

Celý byt prošel celkovou rekonstrukcí (elektřina, stěny, podhledy, podlahy), vše nové. Koupelna se sprchovým koutem, přívodem na pračku a umývadlem. Okna jsou plastová a orientována na východ a jih. Samozřejmostí je možnost TV a internetu.

K bytu náleží sklepní kóje.

Lokalita je zajímavým místem pro život. Stanice metra C Budějovická a Kačerov jsou dostupná autobusem, stanice autobusu hned u domu. V nejbližším okolí najdete školku, školu, sportoviště, fotbalové hřiště, potraviny, OC Plaza či dětské hřiště.

Volný ihned.

Lokalita

Praha 4 - Údolní