Pronájem bytu 3+1 (Pronajato)

Praha 10 - Mrštíkova

15 000 Kč za měsíc

+ 3588 Kč poplatky + energie 1150 Kč

Kód nabídkyN62138
Dispozice bytu3+1
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha88 m2
Užitná plocha91 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží5
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Přestěhujte se do Strašnic. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem udržovaný byt 3+1 s 91 m2 v pražských Strašnicích. Byt se nachází v pátém nadzemním podlaží, hned vedle metra Strašnická.

Po vstupu do bytu vejdete do chodby s vestavěnými skříněmi. Z chodby se dále dostanete do kuchyně, pokojů, komory a na toaletu. Kuchyně je vybavená původní kuchyňskou linkou s lednicí, sporákem, digestoří a troubou. Kuchyňský prostor je velkorysý, nabízí se prostor pro rodinný jídelní stůl. Z kuchyně vedou dveře do koupelny s vanou a přípravou na pračku. Obývací místnost je průchozí s kuchyní, ale lze ji využívat i jako samostatnou místnost. Další dvě místnosti jsou zcela neprůchozí, z toho jedna z nich má lodžii.

Tento byt je ideálním místem pro rodinu nebo například studenty a spolubydlící. Vzhledem k uzpůsobení bytu nabídne perfektní soukromí, všechny tři pokoje lze využívat nezávisle na společných prostorách.

Největší výhodou bytu je určitě lokalita. Zastávka metra Strašnická je doslova před domem. Pokud se vydáte na procházku do nejbližších ulic, narazíte na italskou restauraci, sushi bar nebo vinotéku. Pokud nejste hladoví, ale spíš chcete čas využít na praktické věci, zastavte se v optice, bance nebo u lékaře. Vše pěšky. Stejně tak škola, školka. Pro sportovní nadšence máme venkovní workout hřiště, minigolf nebo zábavní vodní park.

Ať už si vyberete cokoliv, tady se nudit nebudete. Byt je volný ihned.

Lokalita

Praha 10 - Mrštíkova