Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Poděbrady - Fügnerova

22 500 Kč za měsíc

+ 2865,- poplatky (1 os) + elektřina

Kód nabídkyN63655
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha75 m2
Užitná plocha70 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží4
Počet podlaží5
VlastnictvíOsobní
Balkon5 m2
Sklep2 m2
K dispozici od1.8.2022
Umístění objektuCentrum obce
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Přestěhujte se do Poděbrad. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem nově zkolaudovaný byt v Rezidenci Novem, která se nachází přímo v centru Poděbrad. Rezidence Novem je výjimečná svou polohou a zároveň úrovní jejího zpracování, která je vnímána jako jedno z nejkvalitnějších bydlení ve městě, nový nájemník bude prvním obyvatelem bytu.

Po vstupu vás přivítá předsíň s vestavěnou skříní, která je, stejně jako zbytek vybavení, designovým prvkem realizovaný přímo na zakázku, v předsíni je zároveň dostatek prostoru pro další možné úložné sestavy.

Obývací část je velmi prostorná, nabízí možnost pro zařízení jak relaxační zóny, tak zóny jídelní, zároveň je spojená s kuchyňským koutem, který nabízí moderní kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči (lednice, trouba, sklokeramická deska, myčka), vše v dekoru dřeva a elegantní šedé barvy, z obývací části je přímý vstup na terasu s výhledem na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Ložnice je vybavena vestavěnými skříněmi a dvoulůžkovou postelí s vyklápěcím úložným prostorem a nočními stolky. Všechny prvky v bytě spolu designově ladí. Druhý pokoj je nezařízený. V koupelně je sprchový kout, toaleta a prostor pro pračku a sušičku.

Byt je opatřen elektrickými roletami. K bytu zároveň náleží komora, která se nachází ve stejném patře, parkování je vyhrazené v objektu Rezidence.

Jelikož budete bydlet přímo v centru města, vše, na co si vzpomenete, naleznete v bezprostředním okolí a to jak občanskou vybavenost, tak zeleň a klid. Na krásnou procházku se můžete vydat do městské kolonády, která plynule navazuje na lázeňský park. Pro potraviny si stačí zajít do vedlejší ulice, o kousek dál narazíte na lékárnu, restaurace, fitness centrum a jiné. Vlakové nádraží, které nabízí spojení s hlavním městem je vzdálené 10 minut chůze.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Lokalita

Poděbrady - Fügnerova