Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Praha 5 - Hugo Haase

18 500 Kč za měsíc

+ 3.565,- Kč poplatky + 1.000,- Kč elektřina

Kód nabídkyN61393
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha70 m2
Užitná plocha80 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží5
Počet podlaží7
VlastnictvíOsobní
Balkon10 m2
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná
PENB: Normavyhláška 78/2013 Sb.

Popis

Jedná se o byt, který se nachází v 5. podlaží zcela nového domu v projektu Kaskády Barrandov. K bytu náleží balkon 10 m2, garážové stání a velký sklep 7 m2. který se nachází u garážového stání v suterénu domu. Byt je orientován na východ.

Byt je nezařízený, pouze kuchyňská linka se všemi spotřebiči. Na oknech jsou žaluzie. Na dalším vybavení je možné se domluvit. Prostorná koupelna je s vanou. Samostatné WC s umyvadlem. Na podlahách je položena plovoucí podlaha a dlažba. Součástí bytu je také komora. Topení ústřední. Možnost internetu a kabelové TV.

V lokalitě se nachází veškerá občanská vybavenost (školy, školky, obchody, restaurace, aquapark...), zastávka MHD do centra do 10 minut chůze, napojení na Pražský okruh 4 min. Nedaleko se nachází vyhledávaná přírodní rezervace Prokopské údolí.
V těsné blízkosti domu navíc momentálně roste nové náměstí, kde se budou nacházet nové restaurace, obchody, kavárna, potraviny, fitness centrum, školička, ale třeba také lékařská ordinace s lékárnou. Pro lepší dostupnost bude na náměstí prodloužena stávající tramvajová trať.

Lokalita

Praha 5 - Hugo Haase