Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Praha-Vinoř - Velkoosecká

14 000 Kč za měsíc

+ 4.800,- poplatky, 18.800,- Kč kauce

Kód nabídkyN59513
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha60 m2
Užitná plocha60 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží3
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

K pronájmu velmi příjemný byt 3 +kk / B /GS ul. Velkoosecká, Praha - Vinoř o velikosti 60 m² s balkonem, komorou v chodbě o velikost 2 m2 a garážovým stáním ve vedlejší novostavbě.

Byt se nachází ve 3. NP třípodlažního bytového domu. Sídliště vybudované v roce 2009 má komorní charakter a příjemnou rodinnou atmosféru. Velkou výhodou ve Vinoři je kompletní občanská vybavenost a výborná dostupnost.

Samotný byt je ve velmi udržovaném stavu, má jednu ložnici s vestavěnou skříní a jeden dětský pokoj kde je na míru postavené patro na spaní. Obývací pokoj spojen s jídelnou a kuchyní. Kuchyň je plně vybavena lednicí, myčkou, sporákem. V obývacím pokoji je umístěna na míru zhotovená obývací stěna. V koupelně je umístěna vana, WC je oddělené. Na chodbě je vestavěná skříň, a je zde umístěna pračka. Na podlahách v obýváku a ložnicích jsou plovoucí podlahy a u kuchyňské linky, na chodbě, koupelně a wc keramická dlažba.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem. Byt je orientován severozápadně. Okna dřevěná. Pozemek okolo domu je k užívání. Poblíž domu dětské hřiště. Možnost internetu. V domě společná kolárna a kočárkárna. Volný od 1.9.2019.

Lokalita

Praha-Vinoř - Velkoosecká