Pronájem bytu 2+kk (Pronajato)

Praha 7 - V závětří

12 000 Kč za měsíc

+2.000,-Kč/m. popl. +el.

Kód nabídkyN61861
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha44 m2
Užitná plocha42 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Druh bytuV nájemním domě
Počet podlaží7
VlastnictvíOsobní
Balkon4 m2
Umístění objektuRušná část obce
Popis vybaveníKuchyňská linka, lednice, jidelní/barový stůl, židle
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Pronájem krásného bytu 2+KK/B, 42 m2, Praha 7 - Holešovice, V Závětří.
Chcete bydlet v krásném novém bytě a potřebujete balkon? Máte rádi slunce a dostatek světla? Oceníte skvělou dopravní dostupnost přímo u metra?
Krásný, nový, na jižní stranu orientovaný, světlý byt s balkonem se nachází ve 2. nadzemním podlaží domu s výtahem, který je po celkové přestavbě a nachází se jen 250 m od stanice metra C - Nádraží Holešovice.
Součástí vybavení bytu je nová bílá kuchyňská linka, keramická varná deska, elektrická trouba, digestoř, lednice. Rovněž je k dispozici barový/jídelní stůl s přihrádkami a židlemi. V obou bytových místnostech jsou položeny laminátové plovoucí podlahy a do oken a dveří na balkon jsou nainstalovány vnitřní stahovací žaluzie. Hezká a prostorná koupelna je vybavena vanou a je společná s WC. Dlažba i obklady mají moderní šedou barvu. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je centrální. Dostatek
prostoru pro skříně. Efektivní a promyšlená dispozice bytu se dvěma samostatnými obytnými místnostmi, které nejsou vzájemně průchozí, dělá byt ideálním pro užívání jednotlivcem či párem.
U domu lze parkovat na vyznačené modré zóně. V blízkosti nabízené nemovitosti se nalézá veškerá občanská vybavenost, obchody, restaurace, kavárny, školy i školky. V docházkové vzdálenosti je nejkrásnější pražský park Stromovka, Pražské Výstaviště a projížďky podle toku Vltavy nabízí asfaltová stezka nejen milovníkům jízdy na kole, ale i na kolečkových bruslích.
Byt je IQOS Friendly. PENB v kategorii C. 
Adresa trvalého bydliště ani slušně vychované zvířátko nejsou problém. Vhodné na dlouhodobý pronájem. K dispozici ihned.

Lokalita

Praha 7 - V závětří