Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Praha 4 - Vavřenova

24 000 Kč za měsíc

+ služby 4.317,-Kč + elektřina, kauce 30.000,-Kč, provize RK 29.040,-Kč vč. DPH

Kód nabídkyN60254
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha99 m2
Užitná plocha99 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Pronájem luxusního prostorného bytu 3+kk s lodžií a garážovým stáním, v atraktivní části Praha 4 – Braník, ulice Vavřenova 1810/1, nedaleko centra Prahy.

Slunný byt je o velikosti 89 m2 + lodžie 10 m2, jedno parkovací stání je k dispozici v podzemních garážích domu. Byt se nachází v 1 patře (druhé nadzemní podlaží) pěkného bytového domu, výtah je v domě. Nájemník má možnost relaxovat na krásné udržované zahradě domu.

Byt je částečně zařízený, skládá se z obývacího pokoje s kuchyní (kuchyňská linka, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba se sklokeramickou deskou, myčka, lednice Liebherr, mrazák, digestoř výsuvná), dvou ložnic s vestavěnými skříněmi, vstupní haly s další šatní skříní, koupelny (vana a umyvadlo), WC (umyvadlo, pračka + sušička), sklep není k dispozici. Obývací pokoj a přilehlá ložnice mají výstup na lodžii. Podlaha bytu je z luxusního tmavého dřeva Wenge.

Teplou vodu a topení zajišťuje kotelna domu, v bytě není zaveden plyn. Společná televizní anténa není v domě k dispozici, poskytovatelem internetu je O2 Telefonica. V bytě video telefon – vrátný.

V okolí výborná občanská vybavenost, nákupní centrum Novodvorská Plaza 10 minut pěšky, potraviny Billa 3 minuty, možnost procházek do okolních lesíků a parků. Kousek od domu zastávky pro autobusy číslo: 121 a 106.

Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Praha 4 - Vavřenova