Pronájem bytu 1+kk (Pronajato)

Beroun - Česká

7 000 Kč za měsíc

+ poplatky 2.500,-

Kód nabídkyN60729
Dispozice bytu1+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha51 m2
Užitná plocha51 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží2
VlastnictvíOsobní
Umístění objektuCentrum obce
Popis vybaveníkuchyňská linka se spotřebiči
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Pronájem podkrovního bytu 1+kk, 51 m2, ul. Česká, Beroun. Krásný byt se nachází v centru Berouna, v 2.NP cihlového domu bez výtahu.

Dispozice: velký pokoj s vestavěným patrem na spaní nebo vhodný jako úložný prostor. Kuchyňský kout – kuchyňská linka zařízena varnou deskou , digestoří a elektrickou troubou. Koupelna se sprchovým koutem. Samostatné WC. Podlahy – plovoucí podlaha Vinyl, v koupelně keramická dlažba. Topení a teplá voda - napojeno na plynový kotel pro poschodí., vlastní měření spotřeby studené vody, teplé vody i tepla. Na radiátorech elektrostatické hlavice pro regulaci. Okna dřevěná EURO, izolační trojskla, v podkroví střešní VELUX.

Parkování - modrá zóna I. (360 Kč/rok pro rezidenty) před domem nebo parkovací dům 30 metrů. V bytě rozvod pro pozemní vysílání TV a internet (internet zajišťuje společnost CMS - vlastní smlouva s dodavatelem).

Vhodné pro 1 osobu či mladší pár.

Volný od 1.7.2020.

Výborná dopravní dostupnost a v místě veškerá občanská vybavenost ( 60m od náměstí, zastávka autobusu 50m ). Třída energetické náročnosti nebyla dosud určena, z tohoto důvodu je udávána nejnižší možná. V případě zájmu o prohlídku této nemovitosti kontaktujte níže uvedeného makléře. Zaručujeme příjemné a profesionální jednání. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Beroun - Česká