Prodej bytu 3+kk

Praha 5 - Na Zámyšli

11 557 700 Kč

včetně provize a právního servisu

Kód nabídkyN65172
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha103 m2
Užitná plocha80 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží6.7
Počet podlaží7
VlastnictvíOsobní
Balkon12 m2
Terasa11 m2
Rok výstavby2023
K dispozici od13.4.2024
Umístění objektuCentrum obce
Popis vybaveníNový elektrokotel, kvalitní dřevěné podlahy, příprava pro klimatizaci, příprava pro krbová kamna, dvě terasy, 2xWC
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Prodej krásného bytu 3+kk/T, 80 m2, Praha 5 - Košíře, Na Zámyšli

Hledáte kvalitní bydlení v centru Prahy s dostatkem místa pro vás a vaše blízké?
Potřebujete klid na tvůrčí práci z domova? Oceníte 2 terasy a více světla?

Krásný byt se nachází v 5. a 6. patře udržovaného cihlového domu s novým výtahem vzdáleného 250 m od zastávky tramvají Kavalírka na Praze 5 jen 5 minut od metra B - Anděl.

Velký světlý obývací pokoj s připravenými rozvody pro kuchyňskou linku s dostatkem zásuvek vám umožní realizaci přesně té kuchyňské linky, po které toužíte. V obývacím pokoji je unikátní krbový komín s přípravou pro krb nebo krbová kamna. Příprava pro klimatizaci je v obou podlažích. V bytě jsou také datové rozvody pro internet. Vítanou návštěvu vpustíte do domu domácím telefonem.

Všude jsou kvalitní dřevěné podlahy. V koupelnách jsou krásné velkoformátové dlažby s elektrickým vyhříváním a žebříčkový radiátor. Spodní koupelna má rovnou vanu a horní sprchový kout. WC je v obou podlažích.

Prostor před vstupem na horní - zatravněnou terasu může být využit jako pracovna nebo skvělé místo pro pěstování rostlin nebo např. umístění posilovny s běhacím pásem. Střešní okna byt nádherně prosvětlují.

V místě je veškerá občanská vybavenost, spousta nových obchodů, restaurací a kaváren, potraviny, květinářství, kadeřnictví, školy a školky. V blízkosti je park Kavalírka a Klamovka. Skvělá dostupnost MHD do centra. Každých pět minut jedou tramvaje do centra i autobus, ušetříte spoustu času. Rychlé spojení je autem na letiště a dálnici směr Plzeň a pražský okruh.

Lokalita Prahy 5 neustále zvyšuje svou kvalitu. Najděte právě zde svůj nový šťastný domov.

Pro domluvení individuální prohlídky volejte ihned.


Lokalita

Praha 5 - Na Zámyšli