Pronájem bytu 2+kk

Praha 7 - U Uranie

23 000 Kč za měsíc

+ poplatky, kauce a provize RK

Kód nabídkyN65159
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha59 m2
Užitná plocha59 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží6
Počet podlaží7
VlastnictvíOsobní
K dispozici od11.4.2024
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Pronájem krásného zrekonstruovaného bytu 2+kk + lodžie (celkem 59 m2), v klidné části dolních Holešovic, ulice U Uranie 44/3, Praha 7. Lodžie je směrem do tichého vnitrobloku (slunný jihozápad).

Byt se nachází v pátém patře (6. NP), velikost samotného bytu je 55,4 m2 + lodžie 3,6 m2. Plánky bytu naleznete ve fotogalerii u inzerátu. K bytu není k dispozici sklep. V domě je výtah.

Byt je částečně zařízený. V bytě je nová kuchyňská linka (myčka, plynový sporák a digestoř). Ostatní nábytek a vybavení, které vidíte na fotografiích je dekorace od designérky (po domluvě možno odkoupit).

Dispozice bytu: prostorná předsíň se vstupem na lodžii, obývací pokoj s kuchyňským koutem 22,75 m2, velká ložnice 20,23 m2, koupelna (vana, umyvadlo, místo pro pračku), samostatné WC s okénkem.

Ohřev ústředního topení a teplou vodu zajišťuje plynový kotel. V domě je internet od O2 Telefónica a PetřiNet.

V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště, a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování.

Tram zastávka "Maniny" nebo "Ortenovo nám." - 3min chůze. Nedaleko bytu metro C "Nádraží Holešovice" nebo metro B "Palmovka"

Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 7 - U Uranie