Pronájem bytu 3+kk

Praha 20 - Ve žlíbku

29 000 Kč za měsíc

+ 6.500,- poplatky + elektřina dle spotřeby

Kód nabídkyN65136
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha98 m2
Užitná plocha114 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží4
Počet podlaží pod zemí1
VlastnictvíOsobní
Terasa13 m2
K dispozici od1.4.2024
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Mezonetový byt 3+kk v novostavbě v Praze 9 - Horních Počernicích, v uzavřeném komplexu se zahradou v ulici Ve Žlíbku, je zajímavou nabídkou pro klidné, nejen rodinné bydlení. Celková podlahová plocha bytu je 98 m2, k bytu náleží terasa s přívodem vody a elektřiny o výměře 13 m2 (v horním patře) a dva balkóny o rozměrech 1,4 m2 (u koupelny) a 1,9 m2 (u obývacího pokoje).

Byt nabízí moderní dispozici s prostorným obývacím pokojem propojeným s kuchyní, koupelnu, toaletu, chodbu a dva balkony. Ve vrchním patře najdete ložnici, průchozí pokoj a terasu.

Byt je částečně vybaven, v chodbě, ložnici a pokoji jsou instalovány prostorné vestavěné skříně. Kuchyňská linka je vybavena kvalitními spotřebiči – myčka, lednice, mikrovlnná trouba, trouba, plynový sporák (Miele, Liebherr, AEG). Koupelna je vybavena pračkou AEG, zrcadlovou skříňkou, vanou, kvalitní sanitární keramikou a bateriemi Grohe. V bytě jsou instalovány 2 wifi routery, systém dálkového ovládání topení s připojením na internet a další moderní prvky pro váš komfort – dálkové ovládání centrálního světla v obývací místnosti, dálkové ovládání rolet střešních oken. V bytě může zůstat dětská postel, botník na chodbě a u vstupních dveří. Velkou výhodou je klimatizační jednotka v horním patře.

Rozměry místností ( vstupní chodba – 6,2 m2, obývací pokoj s kuchyní – 43,3 m2, koupelna – 4,4 m2, WC – 1,6 m2, pokoj – 29,7 m2, ložnice – 12,8 m2 ).
Terasa v horním patře 12,9 m2. Balkon u koupelny – 1,4 m2. Balkon u obývacího pokoje (elektřina) – 1,9 m2.


Celý areál je uzavřený, u vstupů do areálu i vchodu do domu je nainstalována čipová technologie, v bytě je nainstalován videotelefon, který otevírá jak vchod do areálu a domu, tak vjezdové brány do areálu.

Okna jsou vybavena zatemňovacím plisé LEHA a ve spodním patře římskými roletami na míru.

Kromě bytu je součástí nájmu samostatná velká garáž s úložným prostorem, uzavřená vraty na dálkové ovládání. K využití nájemníkům bude i vnitřní bazén a sauna v areálu (využití sauny zpoplatněno dle skutečné spotřeby elektřiny).


Skvělá občanská vybavenost v okolí - najdete zde školy, školky, obchody či restaurace. Nedaleko domu je divadlo nebo kavárna. Z domu jste za chvíli v přírodě, na cyklostezce, ale i na sjezdu na dálnice (D 10, D Hradecká). Dopravní dostupnost je velmi dobrá, u domu je zastávka autobusu - směr Černý Most, metro B. Zastávka vlaku je cca 10 minut chůze od domu.

Volný ihned.


Volný ihned. Nezmeškejte příležitost bydlet v tomto moderním a příjemném bytě s veškerým luxusním vybavením.

Lokalita

Praha 20 - Ve žlíbku