Prodej bytu 2+kk

Praha 8 - Na žertvách

6 400 000 Kč
Kód nabídkyN65022
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha69 m2
Užitná plocha69 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží6
Počet podlaží6
VlastnictvíDružstevní
K dispozici od1.3.2024
Umístění objektuCentrum obce
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Unikátní nabídka na prodej bytu 2+kk s půdní vestavbou přímo u metra B Palmovka na Praze 8 – Libni, ul. Na Žertvách. Byt o celkové ploše 69 m2 se nachází v cihlové zástavbě domu na ulici Na Žertvách v 6. patře s výtahem.

Tento byt nabízí eleganci a jedinečnost díky kombinaci dřevěných trámů a parket. Nástavba byla zkolaudovaná v roce 2002. Bytové družstvo funguje velmi dobře. Na domě proběhla rekonstrukce fasády a výtahu.

Byt se skládá z pokoje ( 16,28 m2 ), kuchyně ( 17,24 m2 ), koupelny s toaletou ( 13,45 m2 ), ložnice ( 19,11 m2 ) a předsíně ( 3,85 m2 ). Koupelna je vybavena vanou, umývadlem a toaletou. Na podlahách najdete dlažbu v koupelně, kuchyni a chodbě a parkety v pokoji. Dominantou bytu jsou dřevěné trámy v místnostech a střešní okna, která dodávají prostoru světlo a atmosféru. Byt je vybaven plynovým kotlem pro ohřev teplé vody a topení.

Byt je zařízen jen kuchyňskou linkou, plynovým sporákem a lednicí. V ložnici jsou k dispozici skříně.

Kromě toho máte na dosah vše, co potřebujete, včetně skvělé dostupnosti na metro B stanice Palmovka jen 2 minuty chůze od domu.
Ideální bydlení pro ty, kteří ocení kombinaci skvělé dostupnosti a zároveň klidu díky poslednímu patru. Byt je také vhodný jako investice na pronájem pro pár či menší rodinku.


Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás co nejdříve!

Lokalita

Praha 8 - Na žertvách