Prodej domu

Lubenec - Jelení

3 990 000 Kč
Kód nabídkyN64351
Dispozice domu3+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuSmíšená
Zastavěná plocha102 m2
Celková podlahová plocha81 m2
Užitná plocha150 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů406 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
K dispozici od1.5.2023
Umístění objektuKlidná část obce
KomunikaceAsfaltová
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Soccer Reality vám nabízí k prodeji dvoupodlažní rodinný dům se zahradou, přístavkem, garáží a kůlnou v malebném prostředí u lesa s pohodlnou příjezdovou cestou. Tato oáza klidu se nachází v části obce Lubenec v okrese Louny vzdálená hodinu jízdy z Prahy, půl hodiny z Karlových Varů.

Přibližně sto let starý samostatně stojící dům je dispozičně řešený ve dvou nadzemních podlažích (přízemí a podkroví). Podlahová plocha přízemí je 48 m2, podkroví 34 m2. Vnitřní dispozice je tvořena jedním bytem o velikosti 3 + 1, sestávajícím v přízemí ze vstupní chodby, kuchyně, pokoje, koupelny se sprchou a záchodem. V podkroví poté z chodby a dvou pokojů. Základy domu jsou kamenné, obvodové stěny vyzděny z cihel a opuky, strop v přízemí je dřevěný trámový s viditelnými trámy, strop v podkroví tvoří dřevěný krov s rovným podhledem. To vše dodává domu autentickou atmosféru.

Sedlová střecha je pokrytá taškami, v místě vestavby je pultová s mírným spádem krytá pásy asfaltového šindele. Podlahy místností v přízemí jsou z keramické dlažby, schodiště je dřevěné, vnější povrchy stěn jsou hladce omítnuty, vnitřní povrchy stěn jsou štukové. Okna jsou dvojitá dřevěná, částečně zdvojená, opatřená vnějšími okenicemi a dveře jsou dřevěné.

Dům má rozvody elektrického proudu, vody včetně teplé a kanalizace. Topení je lokální elektrickými přímotopy, akumulačními kamny a krbovými kamny. Teplá voda je připravována v elektrickém zásobníkovém ohřívači. Splaškové vody jsou svedeny do venkovní žumpy cca. 10 m3, která se jednou za rok vyváží.

Dům nebyl zásadně rekonstruován, prvky krátkodobé životnosti jsou obnovovány, dům je dobře udržovaný a je v dobrém stavebním stavu. V roce 2003 proběhla vestavba podkroví do půdního prostoru. V roce 2014 proběhla kompletní rekonstrukce elektrické instalace se stavební úpravou přízemí (koupelna, kuchyně).

Na pozemku je dále k dispozici přístavek (polozapuštěný podzemní suterén a přízemí). Dispoziční řešení – garáž v podzemním suterénu přístupnou vraty z přístupové komunikace a dveřmi ze dvora, dále sklípek. V nadvýšeném přízemí je zařízený pokoj, přístupný po vnějším schodišti ze dvora, kuchyňský kout a umývárna se záchodem. Základy tvoří betonové pásy, obvodové stěny jsou zděné z cihel, strop nad suterénem je betonový, nad přízemím je dřevěný trámový s viditelnými trámy, střecha je pultová o mírném spádu. Stavba má rozvod elektrického proudu, vody včetně teplé a kanalizace. Topení je lokální el. přímotopy, akumulačními kamny a kamny „Petra“, teplá voda je připravována v elektrickém zásobníkovém ohřívači. Stavba byla kolaudována v roce 2004. Jde o novostavbu v odpovídajícím stavu.

Nemovitost můžete využít jak k rekreaci, tak k trvalému bydlení. Zahrada na jaře rozkvete a zajistí příjemnou atmosféru. V létě sklidíte vinnou révu s velkými plody.


Lokalita

Lubenec - Jelení