Prodej pozemku (Prodáno)

Jesenice - Vrbová

9 960 000 Kč
Kód nabídkyN60856
Druh pozemkupro bydlení
Celková plocha1039 m2
Charakter okolní zástavbyobytná
Umístění objektuKlidná část obce
KomunikaceAsfaltová

Popis

Prodej stavebního pozemku 1039 m2, ul. Vrbová, Jesenice – Mladíkov.

Jedná se o rovinatý pozemek, lichoběžníkového tvaru, určený pro individuální výstavbu rodinného domu, který je přístupný z asfaltové komunikace. Veškeré inženýrské sítě ( vodovod, kanalizace, plyn, elektřina a telefon). Výška stavby maximálně 9m. Strany pozemku cca 29 x 45 x 34 x 25m.

Pozemek je momentálně zatravněn, uzavřený plotem s možností vjezdu. Ze dvou stran bude neobydlen, ze třetí strany již stojí stavba a ze čtvrté stavby momentálně nezastavěný pozemek, ale určený ke stavbě. Pozemek se nachází v zástavbě rodinných domů. V okolí asfaltové chodníky a veřejná osvětlení.

Jesenice je město, které se nachází v okrese Praha-západ ve Středočeském kraji, asi 16 km jihovýchodně od centra Prahy, jesenická část Zdiměřice s Prahou přímo sousedí. Město je tvořeno částmi Jesenice, Osnice s osadou Kocanda, Zdiměřice a Horní Jirčany, v jejichž katastrech probíhá rozsáhlá plošná výstavba nových rodinných domků. Roku 2015 byla obec povýšena na město. Žije zde přibližně 10000 obyvatel.

Občanská vybavenost ( obchody Albert, LIdl, restaurace, cukrárna, pošta, škola Sunny Canadian International Scholl - základní škola a Gymnázium, základní škola a mateřské školy, lékárny a ordinace praktických, dětských a odborných lékařů, veterina, fotbalové hřiště, tělocvična, kulturní sál atd. )

Dopravní dostupnost ( bus směr Praha ), sjezd na okruh směr Brno či Plzeň.

Možné financování hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůžeme.
Prodávající si vyhrazuje právo k výběru kupujícího.

Lokalita

Jesenice - Vrbová